BTW-verhoging van 6% naar 9%

Het zal u vast niet zijn ontgaan, maar per 1 januari 2019 gaat het lage BTW-tarief van 6% naar 9%.

Voor u is het daarom belangrijk om de administratieve systemen en (eventueel) prijslijsten op tijd aan te passen. Dit betekent ook dat het BTW-tarief op uw afrekensysteem zal moeten worden aangepast. En hier willen wij u graag bij helpen.
 

All-in servicecontract

Heeft u een all-in servicecontract, dan heef u al een persoonlijke instructie ontvangen hoe u de BTW op uw afrekensysteem kunt wijzigen of ontvangt u deze snel. De voorbereidingen hebben wij dan al voor u getroffen.
 

Geen servicecontract

Heeft u geen servicecontract, maar wel een afrekensysteem van ons, dan bieden wij u de mogelijkheid om hier uw instructie te downloaden. Voor de afrekensystemen die wij de afgelopen twintig jaar aan u hebben mogen leveren, hebben wij namelijk een compacte en overzichtelijke instructie opgesteld, waarmee u stap voor stap de BTW kunt aanpassen van 6% naar 9%.
 
Vul hiernaast uw gegevens in, selecteer uw merk en model en u krijgt een e-mail toegestuurd met de juiste handleiding. Mocht uw kassa hier niet tussen staan, vult u dan wel uw gegevens in, selecteer “overig” en zet bij de opmerkingen uw merk en model kassa en wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.
 

Unitouch

Heeft u een Unitouch (Settler) afrekensysteem dan helpen wij u ook graag. Als het goed is heeft hiervoor u al een mail gekregen. Mocht dit niet het geval zijn, selecteer dan hiernaast het model “Unitouch” en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor aanpassing naar het juiste BTW-tarief. Hieraan zitten wel kosten verbonden.

 
 
 
 
 
 

 

Servicenummer

Voor vragen over de BTW-verhoging, kunt u ook bellen naar ons servicenummer 038-4538866. Wij hebben hiervoor meerdere lijnen beschikbaar gesteld.

Bel wel alleen als het echt nodig is, om zo onnodig lange wachttijden te vermijden. Zorg ervoor dat u zelf bij het afrekensysteem staat, noteer vast het merk en het model en houdt de beschikbare gestelde instructie bij de hand.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanwege de verwachte drukte kan het echter voorkomen dat u niet direct verbinding krijgt of wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.