Allround medewerker Service & Techniek

voor een fulltime dienstverband (40 uur)

Ben jij diegene met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, vind je een lange termijn relatie op basis van kwaliteit en service belangrijk en ben je per direct beschikbaar? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken om ons mooie bedrijf naar het volgende (service) niveau te tillen. Reageer dus snel!

Wat ga je doen:

In deze afwisselende baan installeer je (draadloze)(kassa) netwerken en configureer je gerelateerde producten, zowel op afstand als op locatie. Je verleent (1e lijns) support ten behoeve van technische storingen aan afrekensystemen, randapparatuur alsmede computer en kassanetwerken. Door je servicegerichtheid en enthousiasme zorg je voor tevreden relaties. Met het verlenen van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden aan onze systemen voorkom je storingen.

Daarnaast spreekt het werken in een klein team, waarin je gezamenlijk de doelstellingen bepaalt en iedereen elkaar daarmee helpt, je erg aan.

Wat vragen wij van jou:

Wij vinden het belangrijk dat je over een no-nonsense mentaliteit beschikt. Je bent flexibel en vindt het daarom geen probleem om één keer in de maand een weekend stand-by te staan om onze relaties, indien nodig, service te verlenen. Het is mooi meegenomen als je daarom in de omgeving van Zwolle woont. Daarnaast beschik je over:

  • MBO-4 werk- en denkniveau, richting Techniek en/of ICT;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Praktische en zelfstandig instelling;
  • Service- en oplossingsgerichtheid en de wil om met relaties mee te denken;
  • Goede sociale en commerciële vaardigheden;
  • Rijbewijs B.

Wat bieden wij jou:

Een afwisselende en uitdagende baan, binnen een groeiende en ondernemende organisatie, waarin jij een belangrijke schakel bent. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een klein team met een prettige en collegiale werksfeer. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Ben jij diegene die we zoeken?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV, die je kunt mailen naar NKC Afrekensystemen:

info@nkczwolle.nl, t.a.v. Remko Boersma. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-41409825.

Meer informatie over NKC Afrekensystemen?

Zie: www.nkczwolle.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.